DİYARBAKIR / BİSMİL - Kurtuluş İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümünü coşkuyla kutladık.

Mrt

Deprem Haftası'nda dünyanın en etkin deprem kuşaklarından birinin üzerinde bulunan ülkemizde öğrencilerimizin  depreme karşı hazırlıklı olmasının sağlanması, depremden korunma yollarının anlatılması ve toplumda afete hazırlık bilincinin yaygınlaştırılması amacıyla çeşitli etkinlikler düzenledik.

Personel Tahliye Tatbikatını yaptık. Öğrenci ve personellere deprem ve yangın konularında eğitim verilmesi ve gerekli önlemlerin alınarak  izdihama yol açmadan önceden belirlenen alana  toplanmaları amaçlandı.

Şbt

Ülke olarak  hala 11 ili sarsan, büyük kayıplar verdiğimiz  depremlerin yaralarını sarmaya çalışıyoruz. Depremden etkilene 11 ilden biride bizim ilimiz Diyarbakırdı. Eğitim kurumu olarak bizlerin bu sürece sunacağı en büyük katkı afete hazırlıklı bireyler yetiştirmektir.

May

23 Nisan, Türk Milleti'nin kendi geleceğini belirlediği ve milletin bağımsızlığını tüm dünyaya haykırdığı, Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından birisidir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun!

Nis

Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 102. yıl dönümü kutlanıyor. Dünyada çocuklara milli bir bayramın armağan edildiği tek ülke Türkiye... Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun...

Mrt

BU OKULDA HER GÜN 1 DERS SAATİ HEP BİRLİKTE KİTAP OKUNMAKTADIR.

Mrt

İçişleri Bakanlığınca 2022 yılı Afet ve Acil Durum Tatbikat Yılı olarak ilan edilmiştir.

Ekm

Okulumuz yapılan denetimlerde temizlik ve hijyen kurallarına uygun bulunduğundan "BEYAZ BAYRAK" almaya hak kazanmıştır.