DİYARBAKIR / BİSMİL - Kurtuluş İlkokulu

Mustafa ACAR - Okul Müdürü

Mustafa ACAR

1984 Silvan doğumludur. Eğitimini, lise ikinci sınıfa kadar Silvan’da sürdürmüş, lise üçüncü sınıfı Diyarbakır Atatürk Lisesi’nde okumuştur. 2004 yılında Dicle Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü’ne yerleşmiş ve 2008 yılında mezun olmuştur.

2008 yılında Diyarbakır’ın Sur İlçe’sine bağlı Hızırilyas İlkokulu’nda göreve başlamış, 2016 yılına kadar çeşitli okullarda öğretmenlik ve geçici görevler ile müdür yardımcılığı yapmıştır. 2016 yılında Silvan Halk Eğitim Merkezi’ne müdür yardımcısı olarak atanmış ve buradaki görevine 2020 yılına kadar devam etmiştir. 2020 yılında Bismil Kurtuluş İlkokulu’na okul müdürü olarak atanmış ve aynı okulda okul müdürü olarak çalışmaya devam etmektedir.

Mustafa ACAR 2023 yılında yenilenebilir enerji sistemleri alanında tezsiz yüksek lisans yapmış evli ve bir çocuk babasıdır.